Multiseason GEN 02​ ALL SEASON

ÉREZZE JÓL MAGÁT MINDEN IDŐBEN
alt text

Multiseason GEN 02​ ALL SEASON

ÉREZZE JÓL MAGÁT MINDEN IDŐBEN

 

  • Még jobb fékhatás nedves és száraz utakon*
  • 3PMSF tanúsított teljesítmény hóban
  • Jobb futásteljesítmény**

Bármilyen is legyen az időjárás, a Firestone Multiseason GEN 02 gondoskodik arról, hogy a maximális mértékben élvezhesse a városi életstílust. És ha egy nap mind a négy évszak megérkezik? Ezekkel az optimalizált abroncsokkal uralhatja az autóját még akkor, is ha hirtelen beköszönt a hideg. Semmi mást nem kell tennie, mint élvezni az utat. Szóval, hova utazik legközelebb?

*A TÜV SÜD által a Bridgestone kérésére végzett tesztek 2019. januárban és februárban a Bridgestone tesztpályáin (EUGP-n Olaszországban és havas teszt SPG-n Svédországban) és a TÜV SÜD PS Garching létesítményeiben VW Golf VII-es típussal 205/55 R16 94V abroncsmérettel. A Multiseason GEN 02 összehasonlítása a korábbi Multiseason abroncsok teljesítményével. ABSTRACT Jelentés sz.: 713147031

*A Bridgestone létesítményeiben elvégzett belső tesztek alapján a Multiseason és a Multiseason GEN 02 termékekre vonatkozóan. Abroncs méret: 205/55 R16 94V, VW GOLF. A gumiabroncs élettartama a vezetési stílustól, a gumiabroncs nyomásától, a gumiabroncs és a jármű karbantartásától, az időjárási viszonyoktól stb. függ.

Gumiszerviz kereső

Firestone kereskedőt keres? Mondja el, hol van, és megmutatjuk az Önhöz legközelebbi üzleteket!

Use my current location

Nincs eredmény

alt text